Manchester United fikk nok et tilbakeslag, Crystal Palace uavgjort 0-0 med de røde djevlene

Comments · 4 Views

I Premier League-kampen håndhilste Manchester United Crystal Palace på Selhurst Park og spilte 0-0, og fortsatte den svake prestasjonen i begynnelsen av sesongen.

I begynnelsen av kampen, i det 9. minutt, mottok Alejandro Ganajao en pasning fra lagkameraten og forsøkte å sende ballen i lengste hjørne. Henderson reagerte raskt og reddet ballen for å dempe trusselen. Manchester United fortsatte å presse på, selv om Ganajaos skudd traff tverrliggeren i det 27. minutt og Bruno Fernandes' oppfølgingsskudd klarte ikke å bryte dødstreken, noe som skuffet trener Eric ten Hag.

Etter hvert som spillet gikk, fant Crystal Palace gradvis spillets rytme. Selv om de ikke hadde mange kontringsmuligheter, gikk før slutten av første omgang Ebereshi Ezes skudd i 16-meteren rett i armene på Manchester United-keeper Andre Onana. Eze hadde muligheten til å bryte vranglåsen, men klarte ikke å gripe den.

I andre omgang klarte ikke Manchester Uniteds angrep fortsatt å få et vesentlig gjennombrudd. I det 65. minutt reddet Onana, iført keeper til Manchester United drakt 24/25, først Eddie Nketiahs skudd, og reagerte deretter raskt for å stoppe Ismaila Sarrs oppfølgerskudd.

Da kampen nærmet seg slutten hadde Crystal Palace den beste sjansen til å score. I det 73. minutt ga Sarr ballen til Eze, som sparket bort ballen ikke langt fra mål. Denne feilen gjorde at Crystal Palace gikk glipp av muligheten til å ta alle tre poengene.

Til slutt klarte ikke begge sider å score i denne kampen billige fotballdrakter. Manchester Uniteds prestasjon var skuffende, og Crystal Palace klarte fortsatt ikke å vinne sin første seier for sesongen. Denne trekningen fikk Manchester Uniteds ranking til å fortsette å sveve på midten, og Ten Hag må raskt finne en måte å bryte motstanderens forsvar. Selv om Crystal Palace ikke klarte å vinne kampen etter fem ubeseirede kamper, kan den akkumulerte selvtilliten og moralen bane vei for neste kamp.